Arm voor twee monitoren - MDA17

  • Beschrijving
  • Meer

Dell

Dell arm voor twee monitoren - MDA17, voor ondersteunen en ophangen van twee monitoren tegelijk. Met de Dell arm voor twee monitoren kunt u comfortabel twee monitoren tegelijk bekijken en u krijgt een stijlvol, modern ontwerp dat perfect in uw werkplek past. Verberg rommelige kabels in het interne kanaal van de monitorarm en houd uw bureauruimte opgeruimd. Kantel, draai en stel de monitorarm of monitoren eenvoudig in voor een comfortabelere kijkervaring. Dankzij de dubbele draaifunctie kunt u beide monitoren 180 graden roteren en content op uw scherm eenvoudig delen met uw collega's.
Type Bevestiging
Fabrikantcode 482-BBCE
Overige informatie Aangepaste uitlijning van twee monitoren voor comfort en productiviteit
Ondersteun en hang twee monitoren op met de Dell arm voor twee monitoren - MDA17. Het stijlvolle ontwerp is een aanwinst voor uw werkplek en gebruikers kunnen de monitoren instellen voor meer kijkcomfort. Monitoren kunnen eenvoudig tegelijkertijd worden verplaatst of afzonderlijk tot 90 graden rechtsom of linksom worden geroteerd. 

Stel monitoren gemakkelijk met één hand in
Draai en kantel monitoren in precies de juiste stand en hoek voor een comfortabelere kijkervaring. Met de instelbare handgreep kunnen beide monitoren met één hand simpel worden verplaatst. Dankzij de dubbele draaifunctie kunt u beide monitoren 180 graden roteren en content eenvoudig delen met uw collega's. 

Geïntegreerd kabelbeheer voor een opgeruimde werkruimte
Een intern kabelkanaal in de arm zorgt ervoor dat kabels uit het zicht worden opgeborgen zodat u meer ruimte vrijhoudt op uw bureau. 

Geavanceerd, slank ontwerp voor een stijlvolle werkplek
Het stijlvolle ontwerp van de Dell arm voor twee monitoren is een smaakvolle aanwinst voor uw werkplek. De monitoren passen gemakkelijk op een gebogen kruisbalk wat een aanzienlijke betere kijkervaring oplevert wanneer u twee monitoren combineert. 

Compatibiliteit
Dell monitoren uit de E, P en U serie Ondersteuning voor Dell Quick Release Mount; twee adapters meegeleverd voor gebruik met elke VESA-compatibele monitor
Accessoires meegeleverd Kruisbalk, Klem, VESA-adapterplaat (2x), Duimschroef, Schroeven, Afstandhouders, Inbussleutels (klein en groot), Snelstartgids
Dell
AVEVZLD07
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel