• Beschrijving
  • Meer
Ter aanvulling op het mobiele video leven dat smartphones gebracht hebben, brengt ADATA een ultra-compacte card reader om te helpen met de snelle overdracht van microSD / microSDHC memory card data.
De microReader Ver.3 is compact, licht en heeft een ingebouwde USB connector. Logge USB kabels zijn niet langer nodig en de reader kan direct gebruikt worden op alle desktop en notebook computers die uitgerust zijn met USB. De reader is gemaakt met een handige one-push card ejection ontwerp zodat de card snel en gemakkelijk uit de reader gehaald kan worden. Een LED indicator geeft een signaal wanneer de data transfer functie actief is. Door zijn ultra-compacte formaat kan de microReader altijd in een USB slot van een notebook of PC gedaan worden zonder dat aangrenzende slots geblokkeerd worden of dat deze in de weg zit wanneer de computer in een tas gedaan wordt.
Type Kaartlezer
Vendorcode AM3RBKBL
Bouwvorm extern
Aansluiting 1x USB-A 2.0
Kaarten microSD, microSDHC
Afmetingen (BxHxD) 15 x 21 x 8 mm
Gewicht 3 g
Overige informatie Push-Button Card Ejection ontwerp
De microReader weegt slechts 3 gram en heeft het formaat van een kleine munt, waarmee het een van de kleinste card readers is. Het gepatenteerde one-push card ejection ontwerp maakt het makkelijk de memory card te verwijderen met één simpele druk met uw vinger.
Garantie 24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
ADATA
AVEMR#ZN01
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel