EB-S04, LCD-projector (Wit, VGA, HDMI, USB)

  • Beschrijving
  • Meer
Het hele gezin zal plezier beleven aan deze kwalitatief hoogwaardige, veelzijdige projector. Of u nu films en familiefoto's bekijkt op een groot scherm of heldere, duidelijke presentaties verzorgt, de stijlvol ontworpen EB-S04 is bij uitstek geschikt voor zowel thuis als kantoor. Doordat deze projector gemakkelijk te verplaatsen en snel te installeren is, kunnen gebruikers direct beginnen met het bekijken van content van uitzonderlijke kwaliteit.

Geniet van beelden van uitzonderlijke kwaliteit die drie keer helderder zijn dan die van producten van de concurrentie dankzij de 3LCD-technologie en een gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht. Bekijk uw content als nooit tevoren en neem zelfs de kleinste details waar met scherpe, heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen, allemaal mogelijk gemaakt door een contrastverhouding van 15.000:1.

De EB-S04, die content uit een reeks van verschillende bronnen kan weergeven op een scherm tot maar liefst 300 inch (7,5 m), maakt gebruik van een HDMI-ingang om gebruikers in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige digitale video- en audiocontent uit te zenden. U kunt zelfs foto's en documenten rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet projecteren met de iProjection-app van Epson.

Met de meegeleverde draagtas kunt u de projector gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen. Door de verticale en horizontale keystone-correctie kan de projector op een aantal plekken worden geïnstalleerd zonder dat het beeld vervormd raakt.
Door het lampvermogen te variëren afhankelijk van de content die wordt weergegeven, kan de EB-S04 helpen energie te besparen, terwijl de spaarmodus helpt het stroomverbruik te verminderen en de levensduur van de lamp te verlengen.
Projector LCD-projector
Kleur Wit
8715946552279
V11H716040
Bevestigingstype Plafondmontage met voor projectie, Tafelmontage met voor projectie
Beeld Resolutie 800 x 600 pixels
Formaat 4:3
Beeldfrequentie 50 Hz - 85 Hz
Kleuren 1.073 miljoen
Projectieafstand 0,88 - 13,94 m
Lens Brandpuntsafstand 1,44 mm
Projectie verhouding 1,44 - 1,96
Lamp Vermogen Standard: 200 Watt
Helderheid Standard: 3000 ANSI-Lumen (Eco: 2100 ANSI-Lumen)
Zoom Handmatig 1,35x
Aansluitingen Ingangen 1x HDMI, 1x VGA, 1 x video-cinch, 1x S-Video, 1x stereo-cinch
Overige 2x USB
Luidspreker Type 1 Watt
Kenmerken Keystone-correctie, Wachtwoordbeveiliging, Kensington Lock, Kensington lock aansluiting, AV-schuifregelaar voor dempen, Digitale zoom, Direct inschakelen/uitschakelen, Compatibel met documentencamera, Horizontale en verticale keystone-correctie, Netwerkprojectie, OSD-kopieerfunctie, Split-screen-functie, Geschikt voor draadloos LAN, iProjecton instelling met QR-code
Geluidssterkte Standaard 37 dB
ECO 28 dB
3D-functies 3D-Ready Nee
Opmerking LCD Display 0,55 inch met D7
Kensington lock aansluiting, AV-schuifregelaar voor dempen, Digitale zoom, Direct inschakelen/uitschakelen, Compatibel met documentencamera, Horizontale en verticale keystone-correctie, Netwerkprojectie, OSD-kopieerfunctie, Split-screen-functie, Geschikt voor draadloos LAN, iProjecton instelling met QR-code
Accessoires Draagtas, Computerkabel, Hoofdapparaat, Stroomkabel, Afstandsbediening incl. batterijen, Set gebruikershandleidingen
Documentcamera, USB-stick voor snelle draadloze verbinding, Draadloze LAN-unit
Afmeting Breedte: 297 mm x Hoogte: 77 mm x Diepte: 234 mm
Gewicht 2,4 kg
Epson
AVEEE#E8A
8715946552279
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel