EB-W04, LCD-projector (Wit)

  • Beschrijving
  • Meer
Het hele gezin zal plezier beleven aan deze kwalitatief hoogwaardige, veelzijdige projector. Of u nu schitterende films en familiefoto's bekijkt op een groot scherm of heldere, duidelijke presentaties verzorgt, de stijlvol ontworpen EB-W04 is bij uitstek geschikt voor zowel thuis als kantoor. Doordat deze projector gemakkelijk te verplaatsen en snel te installeren is, kunnen gebruikers in geen tijd beginnen met het bekijken van content van uitzonderlijke kwaliteit.
Projector LCD-projector
Kleur Wit
8715946552293
V11H718040
Beeld Resolutie 1280 x 800 pixels
Formaat 16:10
Beeldfrequentie 50 Hz - 85 Hz
Kleuren 1.073 miljoen
Projectieafstand 0,93 - 10,75 m
Lens Brandpuntsafstand 1,58 - 1,72 mm (16,9 - 20,28 mm)
Projectie verhouding 1,31 - 1,56
Lamp Vermogen Standard: 200 Watt
Helderheid Standard: 3000 ANSI-Lumen (Eco: 2100 ANSI-Lumen)
Zoom Handmatig 1,2x
Aansluitingen Ingangen 1x HDMI, 1x VGA, 1 x video-cinch, 1x S-Video, 1x stereo-cinch
Overige 2x USB
Luidspreker Type 1 Watt
Kenmerken Keystone-correctie, Wachtwoordbeveiliging, AV-schuifregelaar voor dempen, Ingebouwde luidspreker, Direct inschakelen/uitschakelen, Compatibel met documentencamera, Horizontale en verticale keystone-correctie, Lamp met lange levensduur, Netwerkprojectie, OSD-kopieerfunctie, Zonder computer, Split-screen-functie, Geschikt voor draadloos LAN, iProjecton instelling met QR-code
Geluidssterkte Standaard 37 dB
ECO 28 dB
3D-functies 3D-Ready Nee
Opmerking AV-schuifregelaar voor dempen, Ingebouwde luidspreker, Direct inschakelen/uitschakelen, Compatibel met documentencamera, Horizontale en verticale keystone-correctie, Lamp met lange levensduur, Netwerkprojectie, OSD-kopieerfunctie, Zonder computer, Split-screen-functie, Geschikt voor draadloos LAN, iProjecton instelling met QR-code
Overige informatie 15 jaar lang entertainment
Door de lange levensduur van lamp en filter, kunt u zelfs de komende 15 jaar elke dag een film bekijken zonder een van beide te hoeven verwisselen. Op basis van een filmlengte van 105 minuten als de projector in de spaarstand wordt gebruikt. Lamp en filter gaan 10.000 uur mee. 

Kwalitatief hoogwaardige, heldere beelden
Geniet van beelden van uitzonderlijke kwaliteit dankzij de 3LCD-technologie en een gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht. Bekijk uw content als nooit tevoren en neem zelfs de kleinste details waar met scherpe, heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen, allemaal mogelijk gemaakt door een contrastverhouding van 15.000:1. 

Het totale plaatje
De EB-W04, die content uit een reeks van verschillende bronnen kan weergeven op een scherm tot maar liefst 300 inch (7,5 m), maakt gebruik van een HDMI-ingang om gebruikers in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige digitale video- en audiocontent uit te zenden. U kunt zelfs foto's en documenten rechtstreeks vanaf een smartphone of tablet projecteren met de iProjection-app3 van Epson. 

Alles inbegrepen voor een probleemloze installatie
Met de meegeleverde draagtas kunt u de projector gemakkelijk van kamer naar kamer verplaatsen. Door de verticale en horizontale keystone-correctie kan de projector op een aantal plekken worden geïnstalleerd zonder dat het beeld vervormd raakt. 

Milieuvriendelijke functies
Door het lampvermogen te variëren afhankelijk van de content die wordt weergegeven, kan de EB-W04 helpen energie te besparen, terwijl de spaarmodus helpt het stroomverbruik te verminderen en de levensduur van de lamp te verlengen.
Accessoires Draagtas, Computerkabel, Hoofdapparaat, Stroomkabel, Afstandsbediening incl. batterijen, Set gebruikershandleidingen, Garantiedocumenten
Afmeting Breedte: 297 mm x Hoogte: 77 mm x Diepte: 234 mm
Gewicht 2,4 kg
Epson
AVEEE#E8C
8715946552293
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel