Sound Blaster Z, Geluidskaart

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

De Sound Blaster Z, dat deel uitmaakt van de Z-serie van Sound Blaster PCI-Express-geluidskaarten, is de ideale allround gaming- en entertainmentoplossing die alle hardware- en softwarekenmerken van de Sound Blaster Zx-kaart incorporeert.
Chip
Sound Core3D
Soort aansluiting
PCI-Express x1
Ingangen
Line-In
1
optisch
1
Uitgangen
Line-Out
4
optisch
1
Overige aansluitingen
intern
2x5pin Intel HD Front Panel Audio-standaardheader
Kanalen
analoog
6
digitaal
6
A/D Converter
192 kHz/24 bit
Compatible met
Windows® 8 (32/64-bit), Windows® 7 (32/64-bit)
Surround
Ondersteund Stereo/2.1-luidsprekers, 5.1 luidsprekers, Hoofdtelefoon
Dolby Digital Live, DTS Connect
Features
Sound Core3D-audioprocessor, SBX Pro Studio™-technologieën, Kristalheldere communicatie, CrystalVoice™ Voice Enhancement en Clarity-technologie, CrystalVoice FX, Dolby® Digital Live en DTS Connect, Hoofdtelefoonversterker van hoge kwaliteit, Schakelen tussen hoofdtelefoon en luidspreker, Scout Mode
Ondersteunde PCI-Standaard
PCI-Express
PCIe x1
Overige informatie
Sound Core3D is een hoogwaardige audio- en spraakprocessor voor versnellende geavanceerde audio- en spraaktechnologieën. Wij hebben de quad-core Sound Core3D-audioprocessor ontworpen om de verwerking van SBX Pro Studio Pro- en CrystalVoice-effecten bij uw primaire CPU weg te halen. Dit verbetert uw gamingervaring met snellere framerates en een audio- en spraakkwaliteit van superieure klasse.

SBX Pro Studio-audiotechnologieën creëren een ongekend echt geluid, waaronder verbazingwekkend mooie 3D surroundeffecten, voor uw luidsprekers en headsets.
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKK#C6M
5390660181405
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel