Sound BlasterX G1, Geluidskaart

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

Met zijn kleine vorm zorgt de plug-and-play Sound BlasterX G1 voor kristalhelder geluid met een hoge resolutie en 7.1 HD positioneel surroundgeluid. Dit zorgt voor een onmiddellijke prestatieboost voor het geluid tijdens een spelervaring op PC, Mac en PS4 waarin u volledig wordt ondergedompeld.
Kleur
Zwart
Bouwvorm
extern
 
Soort aansluiting
extern
Uitgangen
Line-Out
1
A/D Converter
96 kHz/24 bit
Features
X-Plus, Scout Mode
Toebehoren
Snelstartgids, Garantiebladen
Overige informatie
Dompel u volledig onder in het spel
Sound BlasterX G1 ondersteunt ingangssignalen voor echte 7.1-kanaals geluid voor een realistische virtualisatie van speleffecten en geluidssignalen voor uw hoofdtelefoon met een perfecte nauwkeurigheid en positionering. 

Uw audioapparaat een boost geven
Bevrijd uzelf van het ongemak om waardeloze hoofdtelefoons te gebruiken. Sound BlasterX G1 geeft vermogen aan hoofdtelefoons tot 300O, wat betekent dat u kwalitatievere hoofdtelefoons kunt gebruiken en toch kunt genieten van de denderende geluiden van uw spellen. 

BlasterX Acoustic Engine Pro voor PC
Voorzien van een krachtige en volledig aanpasbare BlasterX Acoustic Engine Pro op basis van onze rijke geschiedenis van toonaangevende audio-algoritmes, zorgt de Sound BlasterX G1 voor geluidsverbeteringen die geoptimaliseerd zijn voor het spelen van spelletjes. 
Beschikbaar voor Windows geeft de volledig aanpasbare BlasterX Acoustic Engine Pro u een nooit eerder geziene controle over uw luisterervaring met een ongekend realisme en onderdompelende geluidseffecten die op een intelligente manier afleidingen minimaliseren en de gameplay verbeteren. Van het gesuis van de kogels die langs uw hoofd vliegen in uw favoriete FPS-game tot de verschrikkelijke schreeuw van een trol in een avonturengame, de essentie van uw spel komt echt tot leven dankzij onze professionele verbeteringen!
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKK#CWY
5390660190551
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel