Sound Blaster X7, Geluidskaart

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

De Sound Blaster X7 is de ultieme upgrade voor professionele gamers en audioliefhebbers. Dit functierijke apparaat met ultra High Resolution Audio (HRA) fungeert als een externe USB DAC en een krachtige geluidsversterker met Bluetooth-connectiviteit met lage latentie en een Dolby Digital-decoder.
Kleur
Zwart
Chip
SB-Axx1
Bouwvorm
extern
 
Soort aansluiting
extern
Ingangen
Line-In
1
Microfoon
1
optisch
1
Uitgangen
optisch
1
Kanalen
analoog
6
Surround
Dolby Digital SBX Pro Studio, Crystal Voice
Features
Bluetooth 4.1; Signaal-naar-Geluid: 127 dB (DAC); ingebouwde stereo microfoon, hoofdtelefoonversterker (van 600 Ohm);
Toebehoren
Snelstartgids
WW Garantiebladen
24 V/2,91 A AC-DC-stroomadapter en kabel
RCA naar 3,5 mm stereo kabel voor uitgang voorzijde
RCA naar 3,5 mm stereo kabel (vrouwtje) voor lijningang
microUSB-kabel van 1,5 m
Hoofdtelefoonstandaard
Overige informatie
De Sound Blaster X7, die is gemaakt om zowel gamers als audioliefhebbers de beste geluidservaring te bieden, bevat de befaamde audioverwerkingstechnologieën van Creative met de meest verfijnde en superieure componenten en specificaties in een compacte behuizing. 

GROOTSTE keuze aan functies van alle Sound Blasters, waaronder een ongehoorde, geweldige ingebouwde powerversterker, connectiviteit voor meerdere platformen en intelligente Sound Blaster-technologieën voor audioverbetering. 

COOLSTE speler in de arena voor entertainmentgeluid, met alleen de meest verfijnde superieure componenten die uitsluitend de beste audioprestaties leveren. Krijg het beste van het beste: moderne 'Fine Gold'-condensator om nog net dat beetje extra performance uit te persen boven op de al superieure geluidskwaliteit. Laat u gaan met verwisselbare operationele versterkers om uw innerlijke connaisseur te behagen met voortreffelijke tonale kenmerken. 

KRACHTIGSTE : durf vele obstakels te overwinnen en creëer een professioneel apparaat van topkwaliteit, en voeg hem dan samen met een duizelingwekkende lijst van kenmerken. Comprimeer alles vervolgens tot één stijlvol, compact trapezevormig prisma dat eenvoudig op een PC kan worden aangesloten, en bijna elk ander apparaat.
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKK#CXF
5390660185519
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel