T4 Wireless, PC-luidspreker

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

Als waardige opvolger van het bekroonde GigaWorks T3 vervult ook de Creative T4 Wireless Signature Series de belofte van gemak en geluid van topkwaliteit voor al uw entertainment. Bovendien kunt u dit alles nu ook draadloos ervaren. Het systeem is voorzien van gestroomlijnde satellieten met aluminium drivers en een hoogwaardige SLAM-subwoofer voor de echte geluidsliefhebber.
Apparaat type
PC-Luidspreker
Componenten
2.1-systeem
Kanalen
2.1
Aansluitingen
3,5mm mini jack, 3,5mm Line-in
Netwerk
Bluetooth 3.0, NFC
Regelaar/ Schakelaar
Via Infrarode afstandsbediening of bedrade audiobedieningseenheid
Totaal
Gewicht
6.87 kg
Hoofd luidspreker
Aantal
2 stuk(s)
Dimensie
85 x 150 x 90 mm
Gewicht
465 gram
Subwoofer
Aantal
1 stuk(s)
Dimensie
215 x 235 x 290 mm
Gewicht
5.94 kg
Stroomverzorging
Stroomkabel
Toebehoren
2 satellietluidsprekers, 1 subwoofer, Stereokabel voor RCA naar 3,5 mm, Bedrade audiobedieningseenheid, Infrarode afstandsbediening, Stroomsnoer(en), Veiligheids- en garantiebladen, Snelstartgids
Overige informatie
Gun uw zintuigen het beste
De kwaliteit van geluid speelt een belangrijke rol bij het krijgen van de beste zintuiglijke ervaring uit uw entertainment. De Creative T4 Wireless is speciaal ontwikkeld en ontworpen om aan al uw behoeften op het gebied van audio-entertainment te voldoen, en meer. 

Voor de filmenthousiast
Laat u volledig opgaan in het realistische filmgeluid en voel de spanning en actie. Ervaar ook de heldere dialogen. 

Voor de fanatieke gamer
Stort u in het heetst van de strijd in uw games met bonzende bas en heldere audio. 

Voor de muziekliefhebber
Geniet van kwaliteit voor de muziekliefhebber in uw favoriete tracks en omring uzelf met een feilloos geluid met een vol middenbereik, heldere hoge tonen en een diepe, strakke bas. 

Draadloze audio van topkwaliteit
De Creative T4 Wireless is voorzien van aptX en AAC high-definition codecs voor een draadloos Bluetooth-geluid in hoge resolutie dat net zo goed klinkt als geluid via een bedrade aansluiting. 

Indrukwekkende middentonen en hoge tonen
De geavanceerde aluminium driver in elke satelliet levert een vol middenbereik en superheldere hoge tonen voor een levensechte geluidservaring. 

Een diepe en strakke bas
De krachtige maar toch compacte Creative SLAM-subwoofer (SLAM staat voor 'Symmetrically Loaded Acoustic Module') is op professionele wijze ontwikkeld en perfect afgestemd voor een ├ęcht en opvallend basgeluid, zodat u helemaal opgaat in uw game of film. 

Vrijheid zonder compromissen
Dankzij de draadloze Bluetooth-connectiviteit kunt u gewoon met uw smart device door de kamer lopen, zonder dat u wordt belemmerd door draden.1 En aptX garandeert een audiokwaliteit zonder compromissen.
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKVZCFO
5390660184161
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel