T3250 Wireless, PC-luidspreker

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

De Creative T3250 Wireless is voorzien van Bluetooth -functionaliteit om muziek draadloos te streamen uit de meeste stereo Bluetooth-apparaten.
Het draadloos streamen van audio naar de Creative T3250 Wireless-desktopluidspreker is heel eenvoudig, dankzij de handige Bluetooth-knop op de audiobedieningseenheid. Andere handige knoppen, zoals AAN/UIT en volumeregeling, zijn door hun ergonomische plaatsing ook altijd binnen handbereik.
De Creative IFP (Image Focusing Plate) in de satellieten is voorzien van verbeterde wijde poortbuizen rondom de drivers. De IFP zorgt voor een breder akoestisch stereopunt en verbetert de sonische directiviteit en weergave naar het luistergebied. Zo krijgt uw muziek meer focus, zonder in te leveren op toonnauwkeurigheid.
De T3250 Wireless-satellieten zijn ook ontworpen om u meer middenbas te geven, ondanks de compacte behuizing. Onze DSE (Dual Slot Enclosure) maakt dit mogelijk. De poortbuis bestaat uit twee aparte sleuven. De T3250 Wireless kan hierdoor profiteren van één lange poortbuis die een luidere geluidsweergave biedt, wat resulteert in een verbeterde frequentieverdeling van het systeem.
Geniet van een superieur basgeluid uit de speciaal afgestelde downfiring subwoofer met grote wijde poortbuis die groots presteert bij de lage tonen van films, games en bascentrische muziek.
Kleur
Zwart
Apparaat type
PC-Luidspreker
Kanalen
2.1
Aansluitingen
3,5mm mini jack kabel
Netwerk
Bluetooth 3.0
Hoofd luidspreker
Aantal
2 stuk(s)
Dimensie
73 x 147 x 88 mm
Gewicht
216 gram
Subwoofer
Aantal
1 stuk(s)
Dimensie
184 x 222 x 184 mm
Gewicht
1.6 kg
Stroomverzorging
Stroomkabel
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKVZCJ3
5390660186325
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel