Sound Blaster Roar Pro, Luidspreker

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

De Creative Sound Blaster Roar Pro is een draagbare bluetooth speaker. Deze portable speaker legt de lat hoog voor draagbare Bluetooth speakers dankzij zijn verbeterde 5-driver systeem, dat wordt aangedreven door twee high-performance versterkers. De Roar Pro is ook gemaakt voor professionals in hun vakgebied. Wanneer je een koppeling maakt met een Creative iRoar Mic, krijg je een draadloos persoonlijk PA-systeem (Public Address-systeem) voor presentaties, conferenties of zelfs karaoke sessies!

Neem je audio-ervaring verder dan jouw favoriete artiest. Met de Roar Pro, kan je schakelen tussen verschillende vooraf ingestelde audio-profielen met een eenvoudig te gebruiken drie-weg schakelaar. Selecteer Warm voor rustgevende audio, Neutraal voor een evenwichtige audio, of Energetic voor een levendige audio-ervaring.

De Roar Pro levert een geweldige stereo audio prestatie op zichzelf. Stel nu jouw audio prestaties voor met twee eenheden van Roar Pro! Met behulp van de MegaStereo kabel, kan je twee eenheden van Roar Pro aansluiten om een mega stereo ervaring te maken van links + links en rechts + rechts kanalen om een breder geluidsbeeld te realiseren, zodat je een nog krachtiger, allesomvattende audio heb voor jouw vermaak!
De Creative iRoar Mic is niet inbegrepen.
Kleur
Zwart/Zilver
Apparaat type
Portable luidspreker
Kanalen
2.1
Aansluitingen
USB 2.0, 3,5mm Line-in
Netwerk
Bluetooth 3.0, NFC
Regelaar/ Schakelaar
Opname knoppen voor microSD kaart, Terugspoel knop voor microSD kaart, Play en pauze knop voor microSD kaart, TeraBass, Multifunction knop, Volume knoppen, ROAR knop, Aan/uit knop
Totaal
Gewicht
1.1 kg
Hoofd luidspreker
Aantal
1 stuk(s)
Dimensie
202 x 57 x 115 mm
Gewicht
1.1 kg
Stroomverzorging
Interne Accu, USB-Stroomverzorging
Toebehoren
Power adapter, Verschillende adapter plugs, Micro USB kabel, Handleiding
Garantie
12 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKVZCJC
5390660188312
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel