Sound BlasterX H7, Headset

  • Beschrijving
  • Meer

Creative

De Sound BlasterX H7 is gebouwd rond de krachtige en veelzijdige BlasterX Acoustic Engine Pro en combineert grote responsieve FullSpectrum-audiodrivers van 50 mm om u het best-in-class en aangepaste surroundgeluid te bieden waarmee u volledig wordt ondergedompeld in uw spelletjes. 

De Sound BlasterX H7 is gemaakt voor de veeleisende gamer en combineert comfort en duurzaamheid met de best beschikbare geluidsprestaties, met een ingebouwde 24 / 96kHz USB DAC voor geluid in hoge definitie waarmee u wordt ondergedompeld in uw spelletjes. 

Door gebruik te maken van onze rijke geschiedenis van geavanceerde geluidsalgoritmen hebben onze ingenieurs een audio engine ontworpen die geoptimaliseerd is voor spelletjes. De BlasterX Acoustic Engine Pro is een verzameling van aanpasbare geluidsverwerkende technologie├źn die speciaal ontwikkeld en afgesteld zijn voor de Sound BlasterX H7 om nieuwe niveaus van onderdompeling en nauwkeurigheid te bieden voor het ultieme concurrentiele voordeel. 

BlasterX Acoustic Engine Pro omvat Scout Mode dat ontwikkeld is om te horen wat u niet kunt zien. Geniet van een significant tactisch voordeel tijdens gevechten!
Kleur
Zwart
Apparaat type
Headset
Hoofdtelefoontype
Hoofdbeugel
Geluid
7.1 Virtual Surround
Geschikt voor
PC
Bouw
gesloten
Luidspreker
Frequentie
20 Hz - 20 kHz
Nominale impedantie
32 ohm
Karakteristiek geluid
118 dB
Ruisonderdrukking
Nee
Microfoon
Beschikbaar
Ja
Afneembaar
Ja
Frequentie
100 Hz - 15 kHz
Nominale impedantie
2200 ohm
Ruisonderdrukking
Ja
Aansluiting
USB 2.0
1
Hoofdtelefoonaansluiting
1x 3.5 mm
Verbindingstype
Kabel
 
Kabel
Lengte
1.9 meter
Toebehoren
Vastgebonden kabel waaronder inline controle - 0,4m / 1,3ft
USB Type A naar Micro-B USB gevlochten kabel van 1,5m / 5ft
3,5 mm 4-polige naar 4-polige aansluiting aan een gevlochten draad met een lengte van 0,8m / 2,6ft
Snelstartgids
Overige informatie
De H7 biedt een uitgebreid aantal aansluitmogelijkheden om u van de holistische ervaring te laten genieten die u nodig hebt in uw spelletjes.
Gebruik de USB-invoer voor uw PC of PlayStation 4 en geniet van de volledige digitale geluidservaring die uw spel te bieden heeft!
De 4-polige kabelaansluiting van 3,5 mm kan gebruikt worden met elk slim apparaat zoals uw iPhone of iPad evenals de hedendaagse spelconsoles met analoge hoofdtelefoonuitvoer zoals de Xbox One, Xbox One stereo headsetadapter vereist (wordt afzonderlijk verkocht).

Vastgebonden kabel waaronder inline controle - 0,4m
USB Type A naar Micro-B USB gevlochten kabel van 1,5m
3,5 mm 4-polige naar 4-polige aansluiting aan een gevlochten draad met een lengte van 0,8m
Garantie
12 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKH#CF9
5390660190209
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel