Y-300CPX, headset

  • Beschrijving
  • Meer

Thrustmaster

Deze Y-300CPX gaming headset van Thrustmaster is een universele USB audio gaming-headset, met versterkte basweergave.
Met echte 50 mm luidsprekers voor een kristalheldere geluidsweergave, een stabiele frequentieweergavecurve geoptimaliseerd voor game-sessies en de perfecte balans tussen lage, midden en hoge tonen en een exclusieve dubbele elektro-akoestische basversterker die een diep basgeluid levert, voor een echte gamebeleving.
Allemaal in een uniek Y-design dat perfect ultiem comfort levert: grote, superzachte oorschelpen en effectieve passieve isolatie en een handige afneembaar en instelbare unidirectionele microfoon, ontworpen om uw stem er nauwkeurig uit te pikken, voor de meest effectieve communicatie met uw teamgenoten.
Geoptimaliseerde headset voor een volledige compatibiliteit met PlayStation4, PlayStation3, Xbox One*, PC, Xbox 360 en Mac. Ook compatibel met Nintendo Wii U / Nintendo 3DS / PlayStationVita / tablets / smartphones (met inbegrip van telefoonfuncties).

 

Kleur
Wit
Apparaat type
Headset
Hoofdtelefoontype
Hoofdbeugel
Geluid
Stereo
Geschikt voor
Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PC, Mobiel afspeelapparaat, Mobiele telefoon, Macintosh, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, PlayStation 4, Xbox One, Gaming
Eigenschappen
Volumeregeling
 
Bouwvorm
Oorafsluitend
Bouw
gesloten
Luidspreker
Ruisonderdrukking
Nee
Microfoon
Beschikbaar
Ja
Afneembaar
Nee
Ruisonderdrukking
Nee
Aansluiting
Hoofdtelefoonaansluiting
1x 3.5 mm
Verbindingstype
Kabel
 
Kabel
Lengte
4 meter
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
AVEKH#T18
3362934001476
    Levertijd:3-5 dagen
Bestel